Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15310
Назва: Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємства
Інші назви: Managing product competitiveness of a bakery
Автори: Рамазанова, Д.А.
Бібліографічний опис: Управлiння конкурентоспроможнiстю продукцiї хлiбобулочного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Дiнара Адiль Кизи Рамазанова ; наук. кер. Лiлiя Миколаївна Своробович . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємство
продукція
ефективність
конкурентоспроможність
фактори
методи
внутрішнє та зовнішнє середовище
073 менеджмент
enterprise
products
efficiency
competitiveness
factors
methods
internal and external environment
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства та продукції. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та конкурентне середовище ТОВ «Одеська паляниця». Запропоновано заходи по управлінню конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Одеська паляниця» та розроблені заходи, що полягають в більш ефективній організації виробничого процесу.
The theoretical bases of enterprise and product competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activity and competitive environment of Odeska Palyanytsia LLC are analyzed. Measures to manage the competitiveness of the products of Odeska Palyanytsia LLC and measures are developed to more efficient organization of the production process.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Ramazanova.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Рамазанова.pdf464,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.