Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-01T11:47:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-01T11:47:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier | УДК 343.98 | - |
dc.identifier.citation | Соколовська І.М. Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції / І.М. Соколовська, Т.А. Кунділовська // Вісник ОНДІСЕ. – 2021. – Вип. 10. – С. 79-90. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні нормативні документи, які регламентують якість та безпечність молока і молочних продуктів. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності молока та молочних продуктів. Зазначено важелі впливу на виробників молочної продукції з боку державних органів влади, необхідність забезпечення системи контролю | en_US |
dc.description.abstract | The main normative documents regulating the quality and safety of milk and dairy products are analyzed. The directions of harmonization of national and European legislation in the field of quality control and safety of milk and dairy products are studied. The levers of influence on dairy producers by state authorities and the need to ensure a control system are indicated | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | молочні продукти | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | безпечність | en_US |
dc.subject | контроль якості молока | en_US |
dc.subject | milk products | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | safety | en_US |
dc.subject | milk quality control | en_US |
dc.title | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | en_US |
dc.title.alternative | Basic requirement for quality and safety of dairy products | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кунділовська_Основні_вимоги_молочних_продуктів_2021_Висник-ОНДИСЕ.pdf | 328,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.