Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382
Title: Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції
Other Titles: Basic requirement for quality and safety of dairy products
Authors: Кунділовська, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Соколовська І.М. Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції / І.М. Соколовська, Т.А. Кунділовська // Вісник ОНДІСЕ. – 2021. – Вип. 10. – С. 79-90.
Issue Date: 2021
Keywords: молочні продукти
якість
безпечність
контроль якості молока
milk products
quality
safety
milk quality control
Abstract: Проаналізовано основні нормативні документи, які регламентують якість та безпечність молока і молочних продуктів. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності молока та молочних продуктів. Зазначено важелі впливу на виробників молочної продукції з боку державних органів влади, необхідність забезпечення системи контролю
The main normative documents regulating the quality and safety of milk and dairy products are analyzed. The directions of harmonization of national and European legislation in the field of quality control and safety of milk and dairy products are studied. The levers of influence on dairy producers by state authorities and the need to ensure a control system are indicated
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382
Other Identifiers: УДК 343.98
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.