Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15530
Назва: Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування
Інші назви: Formation of competitive advantages of enterprises in the catering market
Автори: Дзюбенко, Д.А.
Бібліографічний опис: Формування конкурентних переваг пiдприємств на ринку громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дарiя Андрiївна Дзюбенко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022 - 79с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкурентні переваги
ринок громадського харчування
метод п’яти конкурентних сил Портера
деревоподібна діаграма
мережевий графік реалізації проекту
технологічна карта процесу
073 менеджмент
competitive advantages
catering market
method of Porter’s 5 competitive forces
tree diagram
network schedule of project implementation
technological map of the process
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Бессарабський дворик", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові сили. Сформовано конкурентні переваги діяльності ТОВ "Бессарабський дворик" та запропоновано заходи щодо їх реалізації.
Thesis consists of three chapters. Object of study is Bessarabsky dvoryk LLC, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of competitive advantages’ formation. Their classification is given. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential forces are determined. The competitive strategy of Bessarabsky dvoryk LLC activity is formed and measures on its realization are offered
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Dzyubenko2022.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дзюбенко_реферат.pdf202,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.