Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T11:29:14Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T11:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Формування операцiйної стратегiї пiдприємства громадського харчування на засадах ощадливого управлiння : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Нiкiта Анатолiйович Бойко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ , 2022. - 77 с. | - |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Boyko2022.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Вінсіна", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні основи формування операційної стратегії діяльності підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств. Сформовано операційну стратегію ТОВ «Вінсіна» шляхом вибору операційного пріоритету та розробки заходів з його підтримки. | en_US |
dc.description.abstract | The master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical foundations of the formation of the enterprise's operational strategy. The catering market of Ukraine has been analyzed; the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been determined. The operational strategy of Vinsina LLC was formed by choosing an operational priority and developing measures to support it. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | операційна стратегія | en_US |
dc.subject | ринок громадського харчування | en_US |
dc.subject | PEST-аналіз | en_US |
dc.subject | стандартна робота | en_US |
dc.subject | діаграма зв’язків | en_US |
dc.subject | метод декомпозицій | en_US |
dc.subject | 072 фінанси, банківська справа та страхування | en_US |
dc.subject | operational strategy | en_US |
dc.subject | catering market | en_US |
dc.subject | PEST analysis | en_US |
dc.subject | standard work | en_US |
dc.subject | connection diagram | en_US |
dc.subject | decomposition method | en_US |
dc.title | Формування операційної стратегії підприємства громадського харчування на засадах ощадливого управління | en_US |
dc.title.alternative | Formation of the operational strategy of a public catering enterprise based on the principles of lean management | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бойко_реферат.pdf | 291,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.