Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко, Н.А.-
dc.date.accessioned2023-02-21T11:29:14Z-
dc.date.available2023-02-21T11:29:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФормування операцiйної стратегiї пiдприємства громадського харчування на засадах ощадливого управлiння : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Нiкiта Анатолiйович Бойко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ , 2022. - 77 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Boyko2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Вінсіна", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні основи формування операційної стратегії діяльності підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств. Сформовано операційну стратегію ТОВ «Вінсіна» шляхом вибору операційного пріоритету та розробки заходів з його підтримки.en_US
dc.description.abstractThe master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical foundations of the formation of the enterprise's operational strategy. The catering market of Ukraine has been analyzed; the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been determined. The operational strategy of Vinsina LLC was formed by choosing an operational priority and developing measures to support it.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectопераційна стратегіяen_US
dc.subjectринок громадського харчуванняen_US
dc.subjectPEST-аналізen_US
dc.subjectстандартна роботаen_US
dc.subjectдіаграма зв’язківen_US
dc.subjectметод декомпозиційen_US
dc.subject072 фінанси, банківська справа та страхуванняen_US
dc.subjectoperational strategyen_US
dc.subjectcatering marketen_US
dc.subjectPEST analysisen_US
dc.subjectstandard worken_US
dc.subjectconnection diagramen_US
dc.subjectdecomposition methoden_US
dc.titleФормування операційної стратегії підприємства громадського харчування на засадах ощадливого управлінняen_US
dc.title.alternativeFormation of the operational strategy of a public catering enterprise based on the principles of lean managementen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко_реферат.pdf291,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.