Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15598
Title: Формування операційної стратегії підприємства громадського харчування на засадах ощадливого управління
Other Titles: Formation of the operational strategy of a public catering enterprise based on the principles of lean management
Authors: Бойко, Н.А.
Citation: Формування операцiйної стратегiї пiдприємства громадського харчування на засадах ощадливого управлiння : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Нiкiта Анатолiйович Бойко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ , 2022. - 77 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: операційна стратегія
ринок громадського харчування
PEST-аналіз
стандартна робота
діаграма зв’язків
метод декомпозицій
072 фінанси, банківська справа та страхування
operational strategy
catering market
PEST analysis
standard work
connection diagram
decomposition method
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Вінсіна", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні основи формування операційної стратегії діяльності підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств. Сформовано операційну стратегію ТОВ «Вінсіна» шляхом вибору операційного пріоритету та розробки заходів з його підтримки.
The master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical foundations of the formation of the enterprise's operational strategy. The catering market of Ukraine has been analyzed; the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been determined. The operational strategy of Vinsina LLC was formed by choosing an operational priority and developing measures to support it.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Boyko2022.pdf
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бойко_реферат.pdf291,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.