Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВу Хань Хуен-
dc.date.accessioned2023-02-21T12:40:55Z-
dc.date.available2023-02-21T12:40:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУдосконалення технологiї управлiння дiяльнiстю пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Ву Хань Хуен ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 88 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/WuHanHuen2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі визначаються теоретичні аспекти формування технології управління діяльністю підприємства, у т.ч. вивчено призначення та особливості застосування сучасних технологій управління. Проаналізовано галузь громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств. Розроблено пропозиції щодо удосконалення управлінської технології ТОВ «Вінсіна», у т.ч. заходи щодо оптимізації часу виконання замовлення та дотримання умов замовлення.en_US
dc.description.abstractThe master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical aspects of the formation of technology for managing the company's activities, including the purpose and features of the application of modern management technologies are studied. The catering industry of Ukraine has been analyzed and the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been identified. Proposals for improving the management technology of Vinsina LLC have been developed, including measures to optimize order fulfillment time and compliance with order conditions.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтехнологія управлінняen_US
dc.subjectгалузь громадського харчування Україниen_US
dc.subjectPESTLE-аналізen_US
dc.subjectметод стратифікаціїen_US
dc.subjectмодель управління запасами з постійним обсягомen_US
dc.subjectSIPOC – аналізen_US
dc.subjectдіаграма Ісікавиen_US
dc.subjectблок-схема розгортання процесуen_US
dc.subjectконтрольні картиen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcontrol chartsen_US
dc.subjectmanagement technology catering industry of Ukraineen_US
dc.subjectPESTLE analysisen_US
dc.subjectstratification methoden_US
dc.subjectinventory management model with constant volumeen_US
dc.subjectSIPOC analysisen_US
dc.subjectIshikawa diagramen_US
dc.subjectflowchart of process deploymenten_US
dc.subjectcontrol chartsen_US
dc.titleУдосконалення технології управління діяльністю підприємства громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeImprovement of public catering enterprise's management technologyen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ву_реферат.pdf289,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.