Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15599
Title: | Удосконалення технології управління діяльністю підприємства громадського харчування |
Other Titles: | Improvement of public catering enterprise's management technology |
Authors: | Ву Хань Хуен |
Citation: | Удосконалення технологiї управлiння дiяльнiстю пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Ву Хань Хуен ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 88 с. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | технологія управління галузь громадського харчування України PESTLE-аналіз метод стратифікації модель управління запасами з постійним обсягом SIPOC – аналіз діаграма Ісікави блок-схема розгортання процесу контрольні карти 073 менеджмент control charts management technology catering industry of Ukraine PESTLE analysis stratification method inventory management model with constant volume SIPOC analysis Ishikawa diagram flowchart of process deployment control charts |
Abstract: | У роботі визначаються теоретичні аспекти формування технології управління діяльністю підприємства, у т.ч. вивчено призначення та особливості застосування сучасних технологій управління.
Проаналізовано галузь громадського харчування України та встановлено фактори, що в найбільшому ступені впливають на діяльність підприємств.
Розроблено пропозиції щодо удосконалення управлінської технології ТОВ «Вінсіна», у т.ч. заходи щодо оптимізації часу виконання замовлення та дотримання умов замовлення. The master's qualification work consists of three chapters. The object of the research is company LLC "Vincіna", a catering company. The work defines the theoretical aspects of the formation of technology for managing the company's activities, including the purpose and features of the application of modern management technologies are studied. The catering industry of Ukraine has been analyzed and the factors that have the greatest influence on the activities of enterprises have been identified. Proposals for improving the management technology of Vinsina LLC have been developed, including measures to optimize order fulfillment time and compliance with order conditions. |
Description: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/WuHanHuen2022.pdf |
Appears in Collections: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ву_реферат.pdf | 289,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.