Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15784
Назва: Ефективність систем автоматизації в ресторанному бізнесі
Інші назви: Effectiveness of automation systems in the restaurant business
Автори: Кравченко, В.М.
Гострик, О.М.
Kravchenko, V.
Hostryk, A.
Бібліографічний опис: Кравченко В. М. Ефективність систем автоматизації в ресторанному бізнесі / В. М Кравченко, О. М. Гострик // Інформаційні технології в економіці і управлінні : зб. наук. студ. праць. – Одеса : ОНЕУ, 2023. – Вип. 5. – С. 98–103.
Дата публікації: 2023
Ключові слова: автоматизовані системи управління
бізнес-процеси
ресторанний бізнес
конкурентоспроможність
клієнт
automated management systems
business processes
restaurant business
competitiveness
customer
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена питанню автоматизації бізнес-процесів в ресторанному бізнесі. Висвітлено основні завдання автоматизації ресторанного бізнесу. Розкрито можливі напрямки реалізації підходів до впровадження автоматизованих систем управління та робототехніки. Зазначено операції, які підлягають автоматизації на підприємствах ресторанного господарства. Розглянуто тренди, до яких тяжіють процеси удосконалення ресторанного бізнесу.
The article is devoted to the issue of automation of business processes in the restaurant business. The main tasks of restaurant business automation are covered. Possible directions of implementation of approaches to the introduction of automated control systems and robotics are revealed. Operations that are subject to automation at restaurant enterprises are specified. The trends to which the processes of improving the restaurant business tend to gravitate are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15784
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефективність систем автоматизації в ресторанному бізнесі.pdf443,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.