Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолна, А.І.-
dc.contributor.authorVolna A.-
dc.date.accessioned2023-05-03T10:01:09Z-
dc.date.available2023-05-03T10:01:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВолна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855-
dc.description.abstractКомітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1].en_US
dc.description.abstractThe Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1].-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкулінарний турen_US
dc.subjectвинно-гастрономічний турen_US
dc.subjectпродовольчий турen_US
dc.subjectдегустаційний турen_US
dc.subjectресторанний турen_US
dc.subjectгурман-туризмen_US
dc.subjectculinary touren_US
dc.subjectwine and gastronomic touren_US
dc.subjectfood touren_US
dc.subjecttasting touren_US
dc.subjectrestaurant touren_US
dc.subjectgourmet tourismen_US
dc.titleОсобливості організації турів для гурманівen_US
dc.title.alternativeFeatures of organizing tours for gourmetsen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волна.pdf402,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.