Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855
Title: Особливості організації турів для гурманів
Other Titles: Features of organizing tours for gourmets
Authors: Волна, А.І.
Volna A.
Citation: Волна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: кулінарний тур
винно-гастрономічний тур
продовольчий тур
дегустаційний тур
ресторанний тур
гурман-туризм
culinary tour
wine and gastronomic tour
food tour
tasting tour
restaurant tour
gourmet tourism
Abstract: Комітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1].
The Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1].
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волна.pdf402,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.