Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855
Title: | Особливості організації турів для гурманів |
Other Titles: | Features of organizing tours for gourmets |
Authors: | Волна, А.І. Volna A. |
Citation: | Волна А. І. Особливості організації турів для гурманів / А. І. Волна, наук. кер С. С. Галасюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 61-64. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | кулінарний тур винно-гастрономічний тур продовольчий тур дегустаційний тур ресторанний тур гурман-туризм culinary tour wine and gastronomic tour food tour tasting tour restaurant tour gourmet tourism |
Abstract: | Комітет з туризму і конкурентоспроможності (Committee on Tourism and Competitiveness) UNWTO визначає гастрономічний туризм як вид туристичної діяльності, пов’язаної з їжею та супутніми продуктами і заходами під час подорожі. Поряд з аутентичними, традиційними та/або інноваційними кулінарними враженнями до сфери гастрономічного туризму належать відвідування місцевих виробників, участь в гастрономічних фестивалях та кулінарних майстер-класах [1]. The Committee on Tourism and Competitiveness (Committee on Tourism and Competitiveness) of the UNWTO defines gastronomic tourism as a type of tourist activity related to food and related products and activities during travel. Along with authentic, traditional and/or innovative culinary experiences, the field of gastronomic tourism includes visits to local producers, participation in gastronomic festivals and culinary workshops [1]. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15855 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.