Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15861
Назва: | Визначення критеріїв якості надання готельних послуг |
Інші назви: | Determination of quality criteria for providing hotel services |
Автори: | Гудь, О.Ю. Gud, O. |
Бібліографічний опис: | Гудь О. Ю. Визначення критеріїв якості надання готельних послуг / О. Ю. Гудь, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 82-86. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | послуга якість service quality |
Короткий огляд (реферат): | Поняття «послуга» нараховує десятки трактувань. Аналізуючи їх, можна виділити два підходи до визначення послуги:
а) «послуга» як дія, що приносить користь, допомогу іншому;
б) «послуга» як продукт (результат) діяльності сервісного підприємства.
Послуга, за визначенням Ф. Котлера, ототожнюється з сервісом: будь-яка діяльність, яку одна сторона може запропонувати іншій; відчутна дія, яка не призводить до володіння будь-чим [1; 2. с.11]. The concept of "service" has dozens of interpretations. Analyzing them, two approaches to defining a service can be distinguished: a) "service" as an action that brings benefit, assistance to another; b) "service" as a product (result) of the activity of a service enterprise. Service, according to F. Kotler's definition, is identified with service: any activity that one party can offer to another; a tangible action that does not lead to the possession of anything [1; 2. p. 11]. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15861 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гудь.pdf | 603,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.