Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15861
Назва: Визначення критеріїв якості надання готельних послуг
Інші назви: Determination of quality criteria for providing hotel services
Автори: Гудь, О.Ю.
Gud, O.
Бібліографічний опис: Гудь О. Ю. Визначення критеріїв якості надання готельних послуг / О. Ю. Гудь, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 82-86.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: послуга
якість
service
quality
Короткий огляд (реферат): Поняття «послуга» нараховує десятки трактувань. Аналізуючи їх, можна виділити два підходи до визначення послуги: а) «послуга» як дія, що приносить користь, допомогу іншому; б) «послуга» як продукт (результат) діяльності сервісного підприємства. Послуга, за визначенням Ф. Котлера, ототожнюється з сервісом: будь-яка діяльність, яку одна сторона може запропонувати іншій; відчутна дія, яка не призводить до володіння будь-чим [1; 2. с.11].
The concept of "service" has dozens of interpretations. Analyzing them, two approaches to defining a service can be distinguished: a) "service" as an action that brings benefit, assistance to another; b) "service" as a product (result) of the activity of a service enterprise. Service, according to F. Kotler's definition, is identified with service: any activity that one party can offer to another; a tangible action that does not lead to the possession of anything [1; 2. p. 11].
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15861
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гудь.pdf603,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.