Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895
Назва: | Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства |
Інші назви: | Factors affecting the efficiency of the hotel enterprise |
Автори: | Маслова, Н.А. Maslova, N. |
Бібліографічний опис: | Маслова Н. А. Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства / Н. А. Маслова, наук. кер. І. М. Єгупова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 154-158. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | ресторанне господарство надання послуг restaurant business provision of services |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маслова.pdf | 575,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.