Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895
Назва: Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства
Інші назви: Factors affecting the efficiency of the hotel enterprise
Автори: Маслова, Н.А.
Maslova, N.
Бібліографічний опис: Маслова Н. А. Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства / Н. А. Маслова, наук. кер. І. М. Єгупова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 154-158.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанне господарство
надання послуг
restaurant business
provision of services
Короткий огляд (реферат): Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього
The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15895
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маслова.pdf575,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.