Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхова, О.К.-
dc.contributor.authorMikhova O.-
dc.date.accessioned2023-05-08T08:21:28Z-
dc.date.available2023-05-08T08:21:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМіхова О. К. Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства / О. К. Міхова, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 158-163.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897-
dc.description.abstractРесторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без ньогоen_US
dc.description.abstractThe restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectпослугаen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectserviceen_US
dc.titleЕкспертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeExpert methods of assessing the quality of restaurant servicesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міхова.pdf583,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.