Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міхова, О.К. | - |
dc.contributor.author | Mikhova O. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T08:21:28Z | - |
dc.date.available | 2023-05-08T08:21:28Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Міхова О. К. Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства / О. К. Міхова, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 158-163. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897 | - |
dc.description.abstract | Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього | en_US |
dc.description.abstract | The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | послуга | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.title | Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Expert methods of assessing the quality of restaurant services | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Міхова.pdf | 583,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.