Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897
Title: Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства
Other Titles: Expert methods of assessing the quality of restaurant services
Authors: Міхова, О.К.
Mikhova O.
Citation: Міхова О. К. Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства / О. К. Міхова, наук. кер. Т. А. Кунділовська // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 158-163.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанне господарство
послуга
restaurant business
service
Abstract: Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього
The restaurant business is a type of economic activity of business entities regarding the provision of services to meet the needs of consumers in food with or without the organization of leisure time
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15897
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міхова.pdf583,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.