Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15923
Назва: | Виробнича діяльність як основа господарської діяльності сучасного закладу ресторанного господарства |
Інші назви: | Production activity as the basis of economic activity of a modern restaurant establishment |
Автори: | Погореловська, М.М. Pogorelovska M. |
Бібліографічний опис: | Погореловська М. М Виробнича діяльність як основа господарської діяльності сучасного закладу ресторанного господарства / М. М. Погореловська, наук. кер. Н. С. Мартинова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 187-190. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | послуга ресторанне господарство service restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | У даний час ринок послуг ресторанного господарства постійно видозмінюється під впливом різних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Як сфера підприємницької діяльності, ресторанне господарство виконує соціальну (задоволення потреб споживачів) та економічну (підприємницька діяльність в обслуговуванні споживачів) функції. Економічні функції сфери ресторанного господарства розглядаються як єдиний комплексний механізм виробництва й обігу продукції, що забезпечує ресторанному бізнесу певні переваги порівняно з іншими галузями народного господарства. Currently, the restaurant services market is constantly changing under the influence of various factors of the internal and external environment. As a field of business activity, the restaurant business performs social (satisfaction of consumer needs) and economic (business activity in the service of consumers) functions. The economic functions of the restaurant industry are considered as a single complex mechanism of production and circulation of products, which provides the restaurant business with certain advantages compared to other branches of the national economy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15923 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Погореловська.pdf | 601,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.