Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGalasyuk, S.-
dc.contributor.authorLe Tran Bao Ngoc-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorLe Tran Bao Ngoc-
dc.date.accessioned2023-06-04T15:23:54Z-
dc.date.available2023-06-04T15:23:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationGalasyuk S. S. Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions / S. Galasyuk, Le Tran Bao Ngoc // Theories, methods and practices of the latest technologies : abstracts of III International Scientific and Practical Conference, 7-9.11.2022. – Japan, 2022. – Pp. 371-373.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992-
dc.description.abstractThe article is devoted to the organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants. The main characteristics of restaurants with national cuisine are considered. Information about ethnic restaurants was studied and systematized based on Internet portals for the development of the restaurant business. Conclusions are made about the development of ethnic restaurants.en_US
dc.description.abstractСтаття присвячена організаційно-економічним аспектам функціонування етнічних ресторанів. Розглянуто основні характеристики ресторанів з національною кухнею. Досліджено та систематизовано відомості про етнічні ресторани на підставі інтернет-порталів з розвитку ресторанного бізнесу. Зроблено висновки про розвиток етнічних ресторанів.-
dc.language.isoenen_US
dc.subjectethnic restaurantsen_US
dc.subjectorganizational and economic aspectsen_US
dc.subjectnational cuisineen_US
dc.subjectетнічні рестораниen_US
dc.subjectорганізаційно-економічні аспектиen_US
dc.subjectнаціональна кухняen_US
dc.titleOrganizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functionsen_US
dc.title.alternativeОрганізаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанівen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галасюк С.С. Org and econ aspects of ethnic restaur.pdf153,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.