Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Galasyuk, S. | - |
dc.contributor.author | Le Tran Bao Ngoc | - |
dc.contributor.author | Галасюк, С.С. | - |
dc.contributor.author | Le Tran Bao Ngoc | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-04T15:23:54Z | - |
dc.date.available | 2023-06-04T15:23:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Galasyuk S. S. Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions / S. Galasyuk, Le Tran Bao Ngoc // Theories, methods and practices of the latest technologies : abstracts of III International Scientific and Practical Conference, 7-9.11.2022. – Japan, 2022. – Pp. 371-373. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992 | - |
dc.description.abstract | The article is devoted to the organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants. The main characteristics of restaurants with national cuisine are considered. Information about ethnic restaurants was studied and systematized based on Internet portals for the development of the restaurant business. Conclusions are made about the development of ethnic restaurants. | en_US |
dc.description.abstract | Стаття присвячена організаційно-економічним аспектам функціонування етнічних ресторанів. Розглянуто основні характеристики ресторанів з національною кухнею. Досліджено та систематизовано відомості про етнічні ресторани на підставі інтернет-порталів з розвитку ресторанного бізнесу. Зроблено висновки про розвиток етнічних ресторанів. | - |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | ethnic restaurants | en_US |
dc.subject | organizational and economic aspects | en_US |
dc.subject | national cuisine | en_US |
dc.subject | етнічні ресторани | en_US |
dc.subject | організаційно-економічні аспекти | en_US |
dc.subject | національна кухня | en_US |
dc.title | Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions | en_US |
dc.title.alternative | Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Галасюк С.С. Org and econ aspects of ethnic restaur.pdf | 153,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.