Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Title: | Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions |
Other Titles: | Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів |
Authors: | Galasyuk, S. Le Tran Bao Ngoc Галасюк, С.С. Le Tran Bao Ngoc |
Citation: | Galasyuk S. S. Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions / S. Galasyuk, Le Tran Bao Ngoc // Theories, methods and practices of the latest technologies : abstracts of III International Scientific and Practical Conference, 7-9.11.2022. – Japan, 2022. – Pp. 371-373. |
Issue Date: | 2022 |
Keywords: | ethnic restaurants organizational and economic aspects national cuisine етнічні ресторани організаційно-економічні аспекти національна кухня |
Abstract: | The article is devoted to the organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants. The main characteristics of restaurants with national cuisine are considered. Information about ethnic restaurants was studied and systematized based on Internet portals for the development of the restaurant business. Conclusions are made about the development of ethnic restaurants. Стаття присвячена організаційно-економічним аспектам функціонування етнічних ресторанів. Розглянуто основні характеристики ресторанів з національною кухнею. Досліджено та систематизовано відомості про етнічні ресторани на підставі інтернет-порталів з розвитку ресторанного бізнесу. Зроблено висновки про розвиток етнічних ресторанів. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Галасюк С.С. Org and econ aspects of ethnic restaur.pdf | 153,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.