Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Title: Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions
Other Titles: Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів
Authors: Galasyuk, S.
Le Tran Bao Ngoc
Галасюк, С.С.
Le Tran Bao Ngoc
Citation: Galasyuk S. S. Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions / S. Galasyuk, Le Tran Bao Ngoc // Theories, methods and practices of the latest technologies : abstracts of III International Scientific and Practical Conference, 7-9.11.2022. – Japan, 2022. – Pp. 371-373.
Issue Date: 2022
Keywords: ethnic restaurants
organizational and economic aspects
national cuisine
етнічні ресторани
організаційно-економічні аспекти
національна кухня
Abstract: The article is devoted to the organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants. The main characteristics of restaurants with national cuisine are considered. Information about ethnic restaurants was studied and systematized based on Internet portals for the development of the restaurant business. Conclusions are made about the development of ethnic restaurants.
Стаття присвячена організаційно-економічним аспектам функціонування етнічних ресторанів. Розглянуто основні характеристики ресторанів з національною кухнею. Досліджено та систематизовано відомості про етнічні ресторани на підставі інтернет-порталів з розвитку ресторанного бізнесу. Зроблено висновки про розвиток етнічних ресторанів.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галасюк С.С. Org and econ aspects of ethnic restaur.pdf153,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.