Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16042
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Танасович, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-07T11:28:34Z | - |
dc.date.available | 2023-06-07T11:28:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Танасович А.О. Управлiння розвитком пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Алiна Олегiвна Танасович ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2023. - 72 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Tanasovich.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПП «COFFEE STYLE». Запропоновано заходи з управління розвитком ПП «COFFEE STYLE», що полягають у запровадженні технології Cook&Chill. | en_US |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of enterprise development management are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of PE " COFFEE STYLE " are analyzed. Measures to manage the development of the "COFFEE STYLE" PE, consisting in the introduction of the Cook&Chill technology, are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | управління | en_US |
dc.subject | управління розвитком | en_US |
dc.subject | громадське харчування | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | management | en_US |
dc.subject | development management | en_US |
dc.subject | catering | en_US |
dc.title | Управління розвитком підприємства громадського харчування | en_US |
dc.title.alternative | Management of the development of the catering enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Танасович_реферат.pdf | 101,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.