Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16048
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербина, А.Р.-
dc.date.accessioned2023-06-07T11:59:53Z-
dc.date.available2023-06-07T11:59:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЩербина, А.Р. Удосконалення менеджменту якостi борошномельного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Романiвна Щербина ; наук. кер. Iнна Олексiївна Кузнецова . - ОНЕУ , 2023. - 61 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Scherbina.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні основи менеджменту якості підприємства. Проведено аналіз розвитку концепцій з управління якістю та доведено, що теорія управління якістю формувалася у тісному зв’язку із менеджментом та статистичними методами. Запропоновано двохрівневу логічна модель з управління якості підприємства, що ґрунтується на процесному підході для зменшення дефектів. Проведено загальну характеристику та аналіз внутрішнього й зовнішнього середовища підприємства. Використано аналіз технологічних звітів який встановив перелік основних випадків невідповідності якості борошна. За допомогою діаграми Ісікави та Парето, встановлено та систематизовано причини зниження якості борошна. В роботі запропоновано заходи, у відповідності до концепції менеджменту, зі зміни зношеного обладнання та процедуру попереджуваних дій на стадії відволоження зерна, яка має процедури додаткового контролю для більш якісного виконання даної стадії.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical foundations of enterprise quality management. The analysis of the development of quality management concepts was carried out and it was proved that the theory of quality management was formed in close connection with management and statistical methods. A two-level logical model for enterprise quality management based on a process approach to reducing defects is proposed. The general characteristics and analysis of the internal and external environment of the elevator were carried out. The analysis of technological reports was used, which established a list of the main cases of inconsistency in the quality of flour. With the help of the Ishikawa and Pareto diagram, the reasons for the decrease in flour quality were established and systematized. The work proposes measures, in accordance with the management concept, to change worn equipment and a procedure for preventive actions at the stage of grain dewatering, which has additional control procedures for better performance of this stage.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсистема менеджменту якостіen_US
dc.subjectTQMen_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.subjectстатистичні методиen_US
dc.subjectпроцесний підхідen_US
dc.subjectборошномельні підприємстваen_US
dc.subjectаналіз технологічних звітівen_US
dc.subjectдіаграма Ісікавиen_US
dc.subjectдіаграма Паретоen_US
dc.subjectвальцьовий верстатen_US
dc.subjectвідволоження зернаen_US
dc.subjectquality management systemen_US
dc.subjectTQMen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectstatistical methodsen_US
dc.subjectprocess approachen_US
dc.subjectflour millsen_US
dc.subjectanalysis of technological reportsen_US
dc.subjectIshikawa diagramen_US
dc.subjectPareto charten_US
dc.subjectrolling machineen_US
dc.subjectgrain dehydrationen_US
dc.titleУдосконалення менеджменту якості борошномельного підприємстваen_US
dc.title.alternativeImprovement of quality management flour mill enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щербина_реферат.pdf406,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.