Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16332
Назва: Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)
Інші назви: Improvement of restaurant management (on the example of Kadorr restaurant)
Автори: Алексеєнко, С.В.
Бібліографічний опис: Алексеєнко, С.В. Удосконалення управлiння закладом ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Kadorr") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Софiя Володимирiвна Алексеєнко ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - ОНЕУ , 2023. - 71 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанне господарство
управління рестораном
управління персоналом ресторану
якість ресторанних послуг
ресторан
restaurant management
restaurant management
restaurant personnel management
quality of restaurant services
restaurant
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено основи управління підприємствами ресторанного господарства, проналізовано методи, форми і якість надання послуг у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано загальну діяльність і організаційну структуру ресторану «Кадор», досліджено надання послуг та вивчено задоволеність клієнтів якістю обслуговування у ресторані «Кадор». Запропоновано загальні рекомендації по удосконаленню управління ресторану «Кадор», запропоновано удосконалення управління персоналом, як фактор оптимізації управління рестораном «Кадор».
The work explores the basics of restaurant management, analyzes the methods, forms and quality of service provision in restaurant establishments. The general activity and organizational structure of the restaurant "Kador" were characterized, the provision of services was investigated and customer satisfaction with the quality of service in the restaurant "Kador" was studied. General recommendations for improving the management of the "Kador" restaurant are proposed, and the improvement of personnel management is proposed as a factor for optimizing the management of the "Kador" restaurant.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023AlekseenkoSV.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Алексеєнко.pdf396,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.