Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16332
Title: Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)
Other Titles: Improvement of restaurant management (on the example of Kadorr restaurant)
Authors: Алексеєнко, С.В.
Citation: Алексеєнко, С.В. Удосконалення управлiння закладом ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Kadorr") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Софiя Володимирiвна Алексеєнко ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - ОНЕУ , 2023. - 71 с.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанне господарство
управління рестораном
управління персоналом ресторану
якість ресторанних послуг
ресторан
restaurant management
restaurant management
restaurant personnel management
quality of restaurant services
restaurant
Abstract: У роботі досліджено основи управління підприємствами ресторанного господарства, проналізовано методи, форми і якість надання послуг у закладах ресторанного господарства. Охарактеризовано загальну діяльність і організаційну структуру ресторану «Кадор», досліджено надання послуг та вивчено задоволеність клієнтів якістю обслуговування у ресторані «Кадор». Запропоновано загальні рекомендації по удосконаленню управління ресторану «Кадор», запропоновано удосконалення управління персоналом, як фактор оптимізації управління рестораном «Кадор».
The work explores the basics of restaurant management, analyzes the methods, forms and quality of service provision in restaurant establishments. The general activity and organizational structure of the restaurant "Kador" were characterized, the provision of services was investigated and customer satisfaction with the quality of service in the restaurant "Kador" was studied. General recommendations for improving the management of the "Kador" restaurant are proposed, and the improvement of personnel management is proposed as a factor for optimizing the management of the "Kador" restaurant.
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023AlekseenkoSV.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Алексеєнко.pdf396,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.