Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16350
Назва: Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Ways of improving the economic activity of restaurant enterprises
Автори: Коломієць, Д.В.
Бібліографічний опис: Коломієць Д.В. Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дарина Вiкторiвна Коломiєць ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький. - ОНЕУ, 2023. - 70 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
економічна ефективність ресторанних підприємств
рентабельність
інвестиційне проектування
NPV-аналіз ефективності проекту
restaurant business
economic efficiency of restaurant businesses
profitability
investment design
NPV-analysis of project efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено сутність та особливості ведення бізнесу в ресторанній індустрії. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів організації діяльності на території України. Надано загальну характеристику ресторану «Обрій» (м. Сміла). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Ресторан «Обрій»» за 2020-2022 роки. Запропоновано інвестиційний проект із будівництва літнього майданчика ресторану. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту для ресторану.
The paper theoretical aspects of improving the efficiency of the government activity of the restaurant government. The essence and peculiarities of running a business in the restaurant industry are highlighted. The warehouse of objects and resources in the organization of activity on the territory of Ukraine was analyzed. Nadano a general description of the restaurant «Obriy» (town of Smila). The financial and government activity of «Restaurant "Obriy»» LLC for 2020-2022 was analyzed. An investment project from the life of a summer Maidan was approved for a restaurant. The cost-effectiveness of the investment project for the restaurant was primed.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Kolomiec.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломієць_реферат.pdf672,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.