Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16419
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення сироварні
Інші назви: Economic substantiation for the project of creating a cheese factory
Автори: Зиріна, Н.М.
Бібліографічний опис: Зиріна Н. М. Економiчне обгрунтування проєкту створення сироварнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Наталiя Михайлiвна Зирiна; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 70 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: сироварня
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
cheese factory
business idea
project
profitability
efficiency
feasibility
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері сиро варіння: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері сиро варіння; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері сиро варіння в м. Одеса та визначені внутрішні переваги створюваної сироварні. Запропоновано проєкт створення сироварні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції сироварні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in the field of raw brewing: the business idea of starting one's own business is considered; the regulatory and legal regulation of business activity in Ukraine in the field of raw brewing is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are substantiated. The competitive environment in the field of cheese making in Odesa was analyzed and the internal advantages of the created cheese factory were determined. The project of creating a cheese factory is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the products of the cheese factory was forecast. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Zyrina.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зиріна Н.М.__Реферат.pdf312,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.