Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16697
Назва: Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів (на прикладі готелю «Vele Rosse»)
Інші назви: Ways to increase the efficiency of the hotel's operation (on the example of the hotel “Velе Rosse”)
Автори: Островська, А.Б.
Бібліографічний опис: Островська, Альона Богданiвна Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування готелiв (на прикладi готелю "Vele Rosse"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Альона Богданiвна Островська; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова. - ОНЕУ, 2023. - 89 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: готель
готельні послуги
готельне господарство
ефективність діяльності підприємства готельного господарства
реклама готелю
hotel
hotel services
hotel business
hotel business efficiency
hotel advertising
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто сутність та особливості поняття «ефективність функціонування підприємства готельного господарства». Вивчено методи та показники оцінки ефективності діяльності підприємств готельного господарства. Досліджено управління операційною діяльністю підприємства готельного господарства як засобу підвищення ефективності його функціонування. Проаналізовано загальну організаційно-економічну характеристику готелю «Vele rosse». Проаналізовано ефективність господарської діяльності готелю «Vele rosse». Оцінено ефективність функціонування готелю «Vele rosse» його споживачами. Запропоновано: - розроблено комплекс рекламних заходів, направлених на підвищення ефективності функціонування готелю «Vele rosse»; - визначено економічну доцільність розроблених шляхів підвищення ефективності функціонування готелю «Vele rosse».
Diploma thesis identifies the essence and features of the concept of "effectiveness of operation of the hotel enterprise". The methods and indicators for evaluating the efficiency of hotel industry enterprises have been studied. The management of the operational activities of the hotel industry enterprise as a means of increasing the efficiency of its operation has been studied. The general organizational and economic characteristics of the hotel "Vele rosse" were analyzed. The efficiency of the economic activity of the hotel "Vele rosse" was analyzed. The effectiveness of the functioning of the "Vele rosse" hotel was evaluated by its consumers. Suggested: - developed a set of advertising measures aimed at improving the efficiency of the hotel "Vele rosse"; - the economic expediency of the developed ways of improving the functioning of the hotel "Vele rosse" was determined.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Ostrovska.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Островська.pdf355,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.