Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16774
Назва: Основні причини плинності персоналу та методи їх подолання (на прикладі ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд»)
Інші назви: The main causes of staff turnover and methods of overcoming them (on the exemple of the «McDonald's» company)
Автори: Сухляк, М.М.
Бібліографічний опис: Сухляк М.М. Основнi причини плинностi персоналу та методи їх подолання на прикладi ПII "МакДональдз Юкрейн Лтд": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец.: 051 "Економiка" за освiтньою програмою "Управлiння персоналом та економiка працi" / Марiя Миколаївна Сухляк; наук. кер. Олександра Володимирiвна Сорока. - ОНЕУ, 2023. - 78 c.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: персонал
плинність персоналу
рух персоналу
HR-відділ
кадрова політика
методи боротьби
рекрутинг
personnel
staff turnover
personnel movement
HR department
personnel policy
combating methods
recruiting
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти плинності персоналу на підприємстві, типи, форми, методи аналізу та оцінки цього руху. Проаналізовано основні показники діяльності компанії «МакДональдз» та з'ясовано особливості її політики управління персоналом. Досліджено показники руху персоналу на підприємстві та проаналізовано основні причини плинності кадрів на ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». Запропоновано рекомендації та заходи для підвищення ефективності управління персоналом та зниження плинності персоналу в компанії «МакДональдз»
The work deals with the theoretical aspects of personnel turnover in the enterprise, types, forms, methods of analysis and evaluation of this movement. The main performance indicators of the company «McDonald's» are analyzed, and the peculiarities of its personnel management policy are clarified. The personnel movement indicators at the enterprise are studied, and the main causes of staff turnover at «McDonald's» company are analyzed. Recommendations and measures are proposed to improve personnel management efficiency and reduce staff turnover at «McDonald's» company
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Suhlyak.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сухляк Реферат.pdf225,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.