Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16774
Title: Основні причини плинності персоналу та методи їх подолання (на прикладі ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд»)
Other Titles: The main causes of staff turnover and methods of overcoming them (on the exemple of the «McDonald's» company)
Authors: Сухляк, М.М.
Citation: Сухляк М.М. Основнi причини плинностi персоналу та методи їх подолання на прикладi ПII "МакДональдз Юкрейн Лтд": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец.: 051 "Економiка" за освiтньою програмою "Управлiння персоналом та економiка працi" / Марiя Миколаївна Сухляк; наук. кер. Олександра Володимирiвна Сорока. - ОНЕУ, 2023. - 78 c.
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: персонал
плинність персоналу
рух персоналу
HR-відділ
кадрова політика
методи боротьби
рекрутинг
personnel
staff turnover
personnel movement
HR department
personnel policy
combating methods
recruiting
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти плинності персоналу на підприємстві, типи, форми, методи аналізу та оцінки цього руху. Проаналізовано основні показники діяльності компанії «МакДональдз» та з'ясовано особливості її політики управління персоналом. Досліджено показники руху персоналу на підприємстві та проаналізовано основні причини плинності кадрів на ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». Запропоновано рекомендації та заходи для підвищення ефективності управління персоналом та зниження плинності персоналу в компанії «МакДональдз»
The work deals with the theoretical aspects of personnel turnover in the enterprise, types, forms, methods of analysis and evaluation of this movement. The main performance indicators of the company «McDonald's» are analyzed, and the peculiarities of its personnel management policy are clarified. The personnel movement indicators at the enterprise are studied, and the main causes of staff turnover at «McDonald's» company are analyzed. Recommendations and measures are proposed to improve personnel management efficiency and reduce staff turnover at «McDonald's» company
Description: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/2023Suhlyak.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сухляк Реферат.pdf225,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.