Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17125
Назва: | Удосконалення системи менеджменту якості переробного підприємства |
Інші назви: | Improvement of the quality management system of the processing enterprise |
Автори: | Лисак, Л.О. |
Бібліографічний опис: | Лисак Л.О. Удосконалення системи менеджменту якостi переробного пiдприємства: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Лiлiя Олександрiвна Лисак; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш. - ОНЕУ, 2024. - 76 с. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | якість система менеджменту якості TQM переробне підприємство олійно-жирова галузь дефекти попереджуючі дії quality quality management system TQM processing enterprise oil and fat industry defects preventive actions |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти удосконалення системи
менеджменту якості переробного підприємства.
Проаналізовано сутність концепції TQM, процес розробки та
впровадження системи менеджменту якості на підприємстві на засадах
концепції TQM.
Запропоновано заходи щодо удосконалення існуючої системи
менеджменту якості на підприємстві, перш за все заходи спрямовані на
впровадження попереджуючих дій шляхом застосування програмного
продукту Zenon. Thesis consists of three chapters. Object of study LLC «Bioil Universal Ukraine». Diploma thesis deals with theoretical aspects of Improvement of the quality management system of the processing enterprise |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/24Lisak.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лисак_реферат.pdf | 336,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Lisak.pdf | 2,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.