Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17211
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБистра, К.І.-
dc.date.accessioned2024-02-13T09:44:24Z-
dc.date.available2024-02-13T09:44:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБистра, К.І. Формування системи управлiння безпечнiстю харчової продукцiї у закладах ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Ксенiя Iгорiвна Бистра ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - ОНЕУ , 2024. - 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/24Bistra.pdf-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – складові плану ХАССП системи управління безпечності харчової продукції у закладах ресторанного господарства. У роботі визначено сутність етапів впровадження системи управління безпечністю харчової продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства, які дозволять закладам підвищити ефективність роботи шляхом впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності харчової продукції для ресторанних закладів. Розроблено дієву систему управління безпечністю харчової продукції, яку можна застосувати як узагальнену модель при організації діяльності закладів ресторанного господарства.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the components of the HACCP plan of the food products safety management system in restaurant establishments. The work defines the essence of the stages of implementing a food product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments, which will allow establishments to increase work efficiency by implementing a food product safety management system based on the HACCP concept. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. An effective food safety management system has been development, which can be used as a generalized model for organizing the activities of restaurant establishments.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectхарчова продукціяen_US
dc.subjectсистема управління безпечністюen_US
dc.subjectплан ХАССПen_US
dc.subjectrestaurant establishmentsen_US
dc.subjectfood productsen_US
dc.subjectsafety management systemen_US
dc.subjectHACCP planen_US
dc.titleФормування системи управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeFormation of a food safety management system in restaurant estabilishmentsen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bistra.pdf587,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Бистра К..pdf413,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.