Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17211
Title: Формування системи управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Formation of a food safety management system in restaurant estabilishments
Authors: Бистра, К.І.
Citation: Бистра, К.І. Формування системи управлiння безпечнiстю харчової продукцiї у закладах ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Ксенiя Iгорiвна Бистра ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - ОНЕУ , 2024. - 75 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: заклади ресторанного господарства
харчова продукція
система управління безпечністю
план ХАССП
restaurant establishments
food products
safety management system
HACCP plan
Abstract: Об’єкт дослідження – складові плану ХАССП системи управління безпечності харчової продукції у закладах ресторанного господарства. У роботі визначено сутність етапів впровадження системи управління безпечністю харчової продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства, які дозволять закладам підвищити ефективність роботи шляхом впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності харчової продукції для ресторанних закладів. Розроблено дієву систему управління безпечністю харчової продукції, яку можна застосувати як узагальнену модель при організації діяльності закладів ресторанного господарства.
Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the components of the HACCP plan of the food products safety management system in restaurant establishments. The work defines the essence of the stages of implementing a food product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments, which will allow establishments to increase work efficiency by implementing a food product safety management system based on the HACCP concept. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. An effective food safety management system has been development, which can be used as a generalized model for organizing the activities of restaurant establishments.
URI: http://local.lib/diploma/24Bistra.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bistra.pdf587,49 kBAdobe PDFView/Open
Реферат Бистра К..pdf413,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.