Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17211
Назва: Формування системи управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Formation of a food safety management system in restaurant estabilishments
Автори: Бистра, К.І.
Бібліографічний опис: Бистра, К.І. Формування системи управлiння безпечнiстю харчової продукцiї у закладах ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Ксенiя Iгорiвна Бистра ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - ОНЕУ , 2024. - 75 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
харчова продукція
система управління безпечністю
план ХАССП
restaurant establishments
food products
safety management system
HACCP plan
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – складові плану ХАССП системи управління безпечності харчової продукції у закладах ресторанного господарства. У роботі визначено сутність етапів впровадження системи управління безпечністю харчової продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства, які дозволять закладам підвищити ефективність роботи шляхом впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності харчової продукції для ресторанних закладів. Розроблено дієву систему управління безпечністю харчової продукції, яку можна застосувати як узагальнену модель при організації діяльності закладів ресторанного господарства.
Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the components of the HACCP plan of the food products safety management system in restaurant establishments. The work defines the essence of the stages of implementing a food product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments, which will allow establishments to increase work efficiency by implementing a food product safety management system based on the HACCP concept. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. An effective food safety management system has been development, which can be used as a generalized model for organizing the activities of restaurant establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/24Bistra.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bistra.pdf587,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Бистра К..pdf413,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.