Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17307
Назва: Перспективи впровадження іновацій в готельно-ресторанному бізнесі
Інші назви: Prospects for the introduction of innovations in the hotel and restaurant business
Автори: Гой, В.К.
Бібліографічний опис: Гой В.К. Перспективи впровадження iнновацiй в готельно-ресторанному бiзнесi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Владислав Костянтинович Гой; наук. кер. Iрина Володимирiвна Давиденко. - ОНЕУ, 2024. - 103 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: інновації
готельно-ресторанний бізнес
інноваційні технології
innovations
hotel and restaurant business
innovative technologies
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження перспектив впроведження інновацій в Україні та світі та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні , аналіз поняття та видів інновації Предмет дослідження : Аналіз перспектив впровадження іновацій в Україні та світі , та розробка рекомендацій щодо впровадження інновацій в Україні.
Object of research : Implementation of innovations in the hotel and restaurant business in Ukraine and the world. Purpose: to study the prospects of innovation in Ukraine and the world and to develop recommendations for the introduction of innovations in Ukraine, analysis of the concept and types of innovation Subject of research: Analysis of the prospects for innovation in Ukraine and the world, and the development of recommendations for the introduction of innovations in Ukraine
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/24Goi.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Гой В.К..pdf270,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Goi V.K..pdf3,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.