Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17349
Назва: Формування стратегії стійкого функціонування харчової промисловості в Україні
Інші назви: Formation of a strategy for sustainable functioning of the food industry in Ukraine
Автори: Колісник, К.В.
Бібліографічний опис: Колісник К.В. Формування стратегiї стiйкого функцiонування харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Костянтин Володимирович Колiсник ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - ОНЕУ , 2023. - 88 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: продовольча безпека
харчова промисловість
ланцюги вартості
стратегічні напрями
food safety
food industry
value chains
strategic directions
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Дослідження спрямоване на аналіз процесів стратегічного планування у системі управління діяльністю харчових підприємств. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти, методи та механізми розвитку стратегічного планування у цій системі. У роботі досліджено сучасний стан харчової промисловості, стан продовольчої безпеки в Україні і світі та розроблено стратегії подальшого розвитку на основі використанні сучасних технологій. Проаналізовано структуру харчової промисловості, основні тенденції та тренди, досліджено специфіку ланцюга формування вартості в харчовій промисловості України, оцінено екологічні аспекти, вимоги до безпеки та стандарти гігієни в галузі харчової промисловості, розглянуті перспективи впровадження цифрових інструментів в галузі
The thesis consists of three chapters. The study is aimed at analyzing strategic planning processes in the management system of food enterprises. The subject of the study is the theoretical and practical aspects, methods and mechanisms of the development of strategic planning in this system. The paper examines the current state of the food industry, the state of food security in Ukraine and the world, and develops strategies for further development based on the use of modern technologies. The structure of the food industry, the main trends and trends were analyzed, the specifics of the chain of value formation in the food industry of Ukraine were investigated, environmental aspects, safety requirements and hygiene standards in the food industry were evaluated, the prospects for the introduction of digital tools in the industry were considered
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/24Kolisnyk.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісник К.В._Реферат.pdf286,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Kolisnyk K.pdf356,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.