Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17561
Назва: Підвищення якості участі економіки україни у глобальних ланцюгах доданої вартості
Інші назви: Improving the quality of the participation of the Ukrainian economy in global chains of added value
Автори: Патлатой, О.Є.
Patlatoy, O.
Бібліографічний опис: Патлатой О.Є. Підвищення якості участі економіки україни у глобальних ланцюгах доданої вартості / О.Є. Патлатой // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівн ях : зб. матеріалів ХХ Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 26-27 квітня 2023 р.) / Одеський національний економічний університет. – Одеса: ОНЕУ, 2023. – С. 57-59.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: додана вартість
added value
Короткий огляд (реферат): Ефективна інтеграція галузей економіки України у глобальні ланцюги доданої вартості (ГЛДВ) залишається актуальним завданням, особливо у контексті повоєнного відновлення та відбудови нашої держави. Об’єктивними причинами, що обумовлюють неминучість інтенсифікації участі економіки України у глобальних, зокрема, європейських ланцюгах доданої вартості, а також необхідність підвищення якості
Effective integration of Ukrainian economic sectors into global value-added chains (GVCs) remains an urgent task, especially in the context of post-war recovery and reconstruction of our country of the state Objective reasons that determine the inevitability of the intensification of the participation of the economy of Ukraine in global, in particular, European chains of added value, as well as the need quality improvement
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17561
Інші ідентифікатори: JEL classification: F150; O100
УДК 330.341:339.94
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальної економічної теорії і економічної політики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-59.pdf659,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.