Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведєва, А.К.-
dc.contributor.authorMedvedeva, A.-
dc.date.accessioned2024-05-16T11:31:47Z-
dc.date.available2024-05-16T11:31:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМедведєва А. К. Визначення вподобань споживачів щодо ресторанів національної кухні / А. К. Медведєва // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 165-168.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17620-
dc.descriptionНауковий керівник Кунділовська Т. А.en_US
dc.description.abstractУ сфері ресторанного бізнесу, як і у усіх сферах суспільного життя, з початком воєнних дій в Україні відбулись суттєві зміни, що призвели до значних фінансових та матеріальних збитків, які пов’язані із втратами територій, руйнуванням приміщень, відтоком персоналу, збільшенням витрат на підтримання діяльності, комунальні послуги тощо. Відповідно до рівня інфляції зростають ціни на ресторанні послуги. Для виживання та збереження своїх позицій на ринку заклади ресторанного господарства переорієнтують свій бізнес, розробляють нові стратегії діяльностіen_US
dc.description.abstractIn the field of restaurant business, as in all spheres of social life, with the beginning of hostilities in Ukraine, significant changes took place, which led to significant financial and material losses, which are associated with the loss of territories, the destruction of premises, the outflow of personnel, and an increase in maintenance costs activities, communal services, etc. In accordance with the level of inflation, prices for restaurant services increase. In order to survive and maintain their positions on the market, restaurants are reorienting their business and developing new business strategies.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвподобання споживачівen_US
dc.subjectнаціональна кухняen_US
dc.subjectconsumer preferencesen_US
dc.subjectNational cuisineen_US
dc.titleВизначення вподобань споживачів щодо ресторанів національної кухніen_US
dc.title.alternativeDetermining consumer preferences for restaurants of national cuisineen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
165-168.pdf303,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.