Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17621
Title: Переваги франчайзингу для формування меню у кафе «Merry Berry»
Other Titles: Advantages of franchising for creating a menu at the Merry Berry cafe
Authors: Мельник, Г.Р.
Melnyk, G.
Citation: Мельник Г. Р. Переваги франчайзингу для формування меню у кафе «Merry Berry» / Г. Р. Мельник // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 168-172.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: франчайзинг
бізнес-концепція
franchising
business concept
Abstract: Одним із успішних напрямів розвитку ресторанного бізнесу в Україні стало використання франчайзингових технологій. Франчайзинг – це бізнес-модель, у якій компанія (франчайзер) надає ліцензію особі чи групі (франчайзі) на ведення бізнесу з використанням торгової марки, систем і процесів франчайзера. Франчайзі сплачує початковий внесок і поточні роялті франчайзеру за право використовувати його бренд, продукти та послуги.
One of the successful areas of restaurant business development in Ukraine has become the use of franchising technologies. Franchising is a business model in which a company (franchisor) grants a license to an individual or group (franchisee) to operate a business using the franchisor's trademark, systems and processes. The franchisee pays an initial fee and ongoing royalties to the franchisor for the right to use the franchisor's brand, products and services.
Description: Науковий керівник Кунділовська Т. А.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17621
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168-172.pdf305,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.