Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17621
Назва: Переваги франчайзингу для формування меню у кафе «Merry Berry»
Інші назви: Advantages of franchising for creating a menu at the Merry Berry cafe
Автори: Мельник, Г.Р.
Melnyk, G.
Бібліографічний опис: Мельник Г. Р. Переваги франчайзингу для формування меню у кафе «Merry Berry» / Г. Р. Мельник // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 168-172.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: франчайзинг
бізнес-концепція
franchising
business concept
Короткий огляд (реферат): Одним із успішних напрямів розвитку ресторанного бізнесу в Україні стало використання франчайзингових технологій. Франчайзинг – це бізнес-модель, у якій компанія (франчайзер) надає ліцензію особі чи групі (франчайзі) на ведення бізнесу з використанням торгової марки, систем і процесів франчайзера. Франчайзі сплачує початковий внесок і поточні роялті франчайзеру за право використовувати його бренд, продукти та послуги.
One of the successful areas of restaurant business development in Ukraine has become the use of franchising technologies. Franchising is a business model in which a company (franchisor) grants a license to an individual or group (franchisee) to operate a business using the franchisor's trademark, systems and processes. The franchisee pays an initial fee and ongoing royalties to the franchisor for the right to use the franchisor's brand, products and services.
Опис: Науковий керівник Кунділовська Т. А.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17621
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168-172.pdf305,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.