Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17624
Title: Особливості процесу формування екскурсійних послуг у виноробній компанії «Шабо»
Other Titles: Peculiarities of the process of forming excursion services at the Shabo wine company
Authors: Міхеда, К.С.
Mikheda, K.
Citation: Міхеда К. С. Особливості процесу формування екскурсійних послуг у виноробній компанії «Шабо» / К. С. Міхеда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 181-185.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: Шабо
екскурсійна послуга
Shabo
excursion service
Abstract: Діяльність українських туристичних підприємств в конкурентному середовищі та в складних умовах функціонування економіки в цілому змушує звернути особливу увагу на якість надання послуг. Визначення сутності екскурсійної послуги як економічної категорії та процесу її формування дозволяють визначити підходи та критерії оцінки якості. Свої особливості такий процес має в процесі створення та проведення екскурсійних програм до відомого бренду – виноробної компанії Шабо.
The activity of Ukrainian tourism enterprises in a competitive environment and in difficult conditions of the functioning of the economy as a whole forces to pay special attention to the quality of service provision. Determining the essence of the excursion service as an economic category and the process of its formation make it possible to determine approaches and criteria for quality assessment. Such a process has its own peculiarities in the process of creating and conducting excursion programs to the well-known brand - the Shabo wine company.
Description: Науковий керівник Мартинова Н. С.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17624
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181-185.pdf272,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.