Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТаборовська, О.О.-
dc.contributor.authorTaborovska, O.-
dc.date.accessioned2024-05-21T07:25:49Z-
dc.date.available2024-05-21T07:25:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТаборовська О. О. Напрями підвищення якості готельних послуг / О. О. Таборовська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 232-235.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17636-
dc.descriptionНауковий керівник Нездоймінов С. Г.en_US
dc.description.abstractЕфективне функціонування сфери готельного господарства стає ключовим показником позитивних змін у економіці нашої держави. Це не лише сприяє залученню інвестицій та зростанню внутрішнього обсягу ринку, але й відображає загальний рівень розвитку туристичної індустрії, що є важливим елементом економічного потенціалу країни.en_US
dc.description.abstractEffective functioning of the hotel industry is a key indicator of positive changes in the economy of our country. This not only contributes to the attraction of investments and the growth of the domestic market, but also reflects the general level of development of the tourism industry, which is an important element of the country's economic potential.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectтуристична індустріяen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjecttourism industryen_US
dc.subjecthotel managementen_US
dc.titleНапрями підвищення якості готельних послугen_US
dc.title.alternativeDirections for improving the quality of hotel servicesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
232-235.pdf254,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.