Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.date.accessioned2024-06-10T05:37:50Z-
dc.date.available2024-06-10T05:37:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Кавовий стартап» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса: ОНЕУ, 2024. – 67 с. – Режим доступу: URL: http://surl.li/twfqyen_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17752-
dc.description.abstractВказівки містять основні теоретичні положення, практичні завдання, кейс-стаді та рекомендації щодо організації кавових стартапів. Окрему увагу приділено розробці бізнес-плану, маркетинговим стратегіям, управлінню персоналом та фінансовому плануванню в контексті відкриття кавових закладів. Методичні матеріали спрямовані на розвиток практичних навичок студентів, необхідних для успішного запуску та управління кавовими стартапами.en_US
dc.description.abstractThe instructions contain the main theoretical provisions, practical tasks, case studies and recommendations for the organization of coffee startups. Particular attention is paid to the development of a business plan, marketing strategies, personnel management and financial planning in the context of opening coffee establishments. Methodical materials are aimed at developing students' practical skills necessary for successfully launching and managing coffee startups.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectКавовий стартапen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectмаркетингова стратегіяen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectкейс-стадіen_US
dc.subjectCoffee startupen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectmarketing strategyen_US
dc.subjectpersonnel managementen_US
dc.subjectcase studiesen_US
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Кавовий стартап»en_US
dc.title.alternativeMethodical instructions for independent work in the discipline "What kind of startup"en_US
dc.typeMethodical instructionsen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
67 с..pdf928,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.