Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17752
Title: | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Кавовий стартап» |
Other Titles: | Methodical instructions for independent work in the discipline "What kind of startup" |
Authors: | Шикіна, О.В. Shykina, O. |
Citation: | Шикіна О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Кавовий стартап» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса: ОНЕУ, 2024. – 67 с. – Режим доступу: URL: http://surl.li/twfqy |
Issue Date: | 2024 |
Keywords: | Кавовий стартап готельно-ресторанна справа маркетингова стратегія управління персоналом кейс-стаді Coffee startup hotel and restaurant business marketing strategy personnel management case studies |
Abstract: | Вказівки містять основні теоретичні положення, практичні завдання, кейс-стаді та рекомендації щодо організації кавових стартапів. Окрему увагу приділено розробці бізнес-плану, маркетинговим стратегіям, управлінню персоналом та фінансовому плануванню в контексті відкриття кавових закладів. Методичні матеріали спрямовані на розвиток практичних навичок студентів, необхідних для успішного запуску та управління кавовими стартапами. The instructions contain the main theoretical provisions, practical tasks, case studies and recommendations for the organization of coffee startups. Particular attention is paid to the development of a business plan, marketing strategies, personnel management and financial planning in the context of opening coffee establishments. Methodical materials are aimed at developing students' practical skills necessary for successfully launching and managing coffee startups. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17752 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.