Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17816
Назва: Дослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесу
Інші назви: Study of the economic feasibility of creating a restaurant business enterprise
Автори: Медведєва, А.К.
Бібліографічний опис: Медведєва А.К. Дослiдження економiчної доцiльностi створення пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Анастасiя Костянтинiвна Медведєва; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська. - ОНЕУ, 2024. - 67 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
економіка вражень
споживач
інвестиції
економічна ефективність
restaurant business
economy of impressions
consumer
investment
economic efficiency
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатку. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності створення ресторану грузинської кухні. Предмет дослідження – етапи розробки проєкту створення ресторану грузинської кухні. Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних, методичних та практичних засад створення підприємства ресторанного бізнесу та дослідження його економічної доцільності. У роботі досліджено законодавче і нормативне регулювання у сфері ресторанного бізнесу в Україні. Визначено сучасні тенденції в розвитку ресторанного бізнесу як складової частини економіки вражень. Розроблено концепцію створення ресторану грузинської кухні. Проведено розрахунки економічної ефективності проєкту створення ресторану грузинської кухні. Розроблено пропозиції щодо ефективності управління підприємства ресторанного бізнесу
The qualifying work consist an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications, addition. The object of the research is the process of justifying the feasibility of creating a restaurant of Georgian cuisine. The subject of the research is the stages of development of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine. The purpose of the qualification work is to determine the theoretical, methodical and practical foundations of creating a restaurant business enterprise and to study its economic feasibility. The study examines legislative and normative regulation in the field of restaurant business in Ukraine. Modern trends in the development of the restaurant business as a component of the economy of impressions have been determined. The concept of creating a restaurant of Georgian cuisine has been developed. Calculations of the economic efficiency of the project of creating a restaurant of Georgian cuisine were carried out. Proposals have been developed regarding the management efficiency of the restaurant business enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Medvedyeva.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Медведєва А..pdf532,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Medvedyeva2024.pdf3,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.