Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17871
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозовський, Д.Д.-
dc.date.accessioned2024-06-24T08:00:25Z-
dc.date.available2024-06-24T08:00:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛозовський Д.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Денисович Лозовський; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2024. - 74 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2024LozovskyiD.D.pdf-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти концепції організації власного бізнесу в Україні на ринку ресторанного господарства зі створення кафе швидкого харчування; обґрунтовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності на ринку ресторанного господарства; обґрунтовано організаційно-правову форму та систему оподаткування новоствореного бізнесу. Здійснено аналіз конкурентного середовища та здійснено оцінку витрат на функціонування кафе швидкого харчування, що дозволило розрахувати показники ефективності відкриття кафе у м. Одеса. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of the concept of organizing your own business in Ukraine in the restaurant market for the creation of fast food; reasonable conditions for organizing and carrying out business activities in the restaurant market; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. An analysis of the competitive environment was carried out and the costs of operating a fast food cafe were assessed, which made it possible to calculate the efficiency indicators of opening a cafe in Odessa. Income and profit from the sale of services were determined, project efficiency indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпослугиen_US
dc.subjectкафе швидкого харчуванняen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectзапочаткуванняen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectservicesen_US
dc.subjectfast food cafesen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectbeginningen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчуванняen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a cafe of the fast fooden_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Лозовський Д..pdf231,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Lozovskyi D. D.2024.pdf363,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.