Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17871
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування
Other Titles: Economic substantiation for the project of creating a cafe of the fast food
Authors: Лозовський, Д.Д.
Citation: Лозовський Д.Д. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе швидкого харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Данило Денисович Лозовський; наук. кер. Наталя В'ячеславiвна Захарченко. - ОНЕУ, 2024. - 74 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: послуги
кафе швидкого харчування
ресторанний бізнес
започаткування
ефективність
проєкт
ризик
services
fast food cafes
restaurant business
beginning
project
efficiency
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти концепції організації власного бізнесу в Україні на ринку ресторанного господарства зі створення кафе швидкого харчування; обґрунтовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності на ринку ресторанного господарства; обґрунтовано організаційно-правову форму та систему оподаткування новоствореного бізнесу. Здійснено аналіз конкурентного середовища та здійснено оцінку витрат на функціонування кафе швидкого харчування, що дозволило розрахувати показники ефективності відкриття кафе у м. Одеса. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації.
The work deals with the theoretical aspects of the concept of organizing your own business in Ukraine in the restaurant market for the creation of fast food; reasonable conditions for organizing and carrying out business activities in the restaurant market; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. An analysis of the competitive environment was carried out and the costs of operating a fast food cafe were assessed, which made it possible to calculate the efficiency indicators of opening a cafe in Odessa. Income and profit from the sale of services were determined, project efficiency indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.
URI: http://local.lib/diploma/2024LozovskyiD.D.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат_Лозовський Д..pdf231,14 kBAdobe PDFView/Open
Lozovskyi D. D.2024.pdf363,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.