Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17899
Назва: Економічне обґрунтування проєкту відкриття кофейні
Інші назви: Economic substantiation of the project of creating the coffee shop
Автори: Єпур, О.О.
Бібліографічний опис: Єпур О.О. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття кофейнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Олександрович Єпур; наук. ред. Анатолiй Iванович Ковальов. - ОНЕУ, 2024. - 87 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кофейня
проєкт
заклад
бізнес
продукція
прибуток
ефективність
доцільність
ризик
coffee shop
project
establishment
business
production
profit
efficiency
feasibility
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері кофейного бізнес: розглянуто ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері громадського харчування; обґрунтовані організаційно-правова форма та система оподаткування новоствореного закладу. Проаналізовано конкурентне середовище кофейного сегменту Приморського району, м. Одеси та визначені внутрішні переваги кофейні, що досліджується. Запропоновано проєкт створення кофейні. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кавової та кондитерської продукції. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації
The paper examines the theoretical foundations of starting a business in the coffee industry: the idea of starting one’s own business is considered; the regulatory framework for entrepreneurial activities in the field of public catering in Ukraine is investigated; the organizational and legal form and taxation system of the newly created business are justified. The competitive environment of the coffee segment in the Primorsky district of Odessa and the internal advantages of the coffee shop are analysed and were determined. A project for the creation of a coffee shop is proposed. The initial capital for the project implementation is formed, current expenses are calculated, and the profit from the sale of coffee and confectionery products is forecasted. An economic justification of the feasibility of implementing the project is provided, possible risks of project implementation are characterized, and ways to minimize them are outlined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Yepur.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Епур О..pdf540,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Yepur2024.pdf573,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.