Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17900
Назва: Економічне обгрунтування проекту створення кав’ярні швидкого обслуговування
Інші назви: Economic substantiation of the project of creating the quick service coffee-shop
Автори: Іщук, А.Р.
Бібліографічний опис: Іщук А.Р. Економiчне обгрунтування проєкту стрворення кав'ярнi швидкого обслуговування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Анастасiя Руслаiвна Iщук; наук. кер. Ольга Олексiївна Колесник. - ОНЕУ, 2024. - 69 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанне господарство
кав’ярня швидкого обслуговування
витрати
стратегія
аналіз
ефективність
ризик
restaurant business
quick service coffee shop
costs
strategy
analysis
efficiency
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в ресторанного господарства: розроблено концепцію кав’ярні швидкого обслуговування; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені сильні сторони та можливості створюваного бізнесу. Запропоновано вдалі стратегії обслуговування у сфері ресторанного господарства. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації кав’ярні. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the restaurant industry: the concept of a fast food cafe is developed; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is studied. The competitive environment in the restaurant industry is analyzed and the strengths and opportunities of the business are identified. Successful service strategies in the restaurant industry are proposed. The start-up capital for the project implementation was formed, current expenses were calculated, and the profit from the coffee shop sales was forecasted. An economic feasibility study of the project was carried out, possible risks of the project and ways to minimize them were characterized
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Ishchuk.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ishchuk2024.pdf303,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Іщук.pdf202,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.