Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпак, І.Р.-
dc.date.accessioned2024-06-26T12:10:49Z-
dc.date.available2024-06-26T12:10:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШпак І.Р. Економiчне обгрунтування вiдкриття забiйного цеху великої рогатої худоби: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Iван Романович Шпак; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2024. - 88 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17916-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері забою та первинної переробки великої рогатої худоби: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері виробництва м’яса. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері виробництва м’яса у Львівській області та Західній Україні в цілому та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного підприємства. Розраховано витрати на створення та функціонування підприємства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical foundations of starting a business in the field of slaughtering and primary processing of cattle: the business idea of starting a business is considered; researched the regulatory and legal basis of entrepreneurial activity in Ukraine in the field of meat production. The competitive environment in the field of meat production in the Lviv region and Western Ukraine as a whole was analyzed and the internal competitive advantages of the established enterprise were determined. The costs for the creation and operation of the enterprise are calculated. Profit from product sales is forecasted. The economic efficiency of the project is estimated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectвласна справаen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectзабій ВРХen_US
dc.subjectвиробництво та первинна переробка м’ясаen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectтехнологіїen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectown businessen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectcattle slaughteren_US
dc.subjectproduction and primary processing of meaten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjecttechnologyen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування відкриття забійного цеху великої рогатої худобиen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for creating a cattle slaughterhouseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шпак І.Р._ Реферат.pdf270,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Shpak.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.