Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17916
Назва: Економічне обґрунтування відкриття забійного цеху великої рогатої худоби
Інші назви: Economic substantiation for creating a cattle slaughterhouse
Автори: Шпак, І.Р.
Бібліографічний опис: Шпак І.Р. Економiчне обгрунтування вiдкриття забiйного цеху великої рогатої худоби: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Iван Романович Шпак; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2024. - 88 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
власна справа
проєкт
забій ВРХ
виробництво та первинна переробка м’яса
ефективність
технології
прибуток
business idea
own business
project
cattle slaughter
production and primary processing of meat
efficiency
technology
profit
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері забою та первинної переробки великої рогатої худоби: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері виробництва м’яса. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері виробництва м’яса у Львівській області та Західній Україні в цілому та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного підприємства. Розраховано витрати на створення та функціонування підприємства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The paper examines the theoretical foundations of starting a business in the field of slaughtering and primary processing of cattle: the business idea of starting a business is considered; researched the regulatory and legal basis of entrepreneurial activity in Ukraine in the field of meat production. The competitive environment in the field of meat production in the Lviv region and Western Ukraine as a whole was analyzed and the internal competitive advantages of the established enterprise were determined. The costs for the creation and operation of the enterprise are calculated. Profit from product sales is forecasted. The economic efficiency of the project is estimated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17916
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шпак І.Р._ Реферат.pdf270,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Shpak.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.