Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18040
Назва: Маркетингові інновації на підприємстві «ZOLLEX» в сучасних умовах
Інші назви: Marketing innovations at the enterprise "ZOLLEX" in modern conditions
Автори: Шарковська, К.О.
Бібліографічний опис: Шарковська К.О. Маркетинговi iнновацiї на пiдприємствi "ZOLLEX" в сучасних умовах: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Ксенiя Олександрiвна Шарковська ; наук. кер. Марiя Анатолiївна Саєнсус. - ОНЕУ, 2024. - 90 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: маркетинг
управління
marketing
management
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження полягає у систематизації теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління маркетинговою діяльністю компанії «ZOLLEX» Об’єктом дослідження є процес управління маркетингом на компанії «ZOLLEX» . Предметом дослідження є принципи, методи та інструменти управління маркетинговою діяльністю компанія «ZOLLEX» та шляхи його удосконалення. Методологічною основою дослідження були наукові методи абстракції, аналізу, синтезу, індукції, дедукції, логічного аналізу тощо. Для вирішення певних завдань у роботі також були використані такі методи: монографічний -у дослідженні літературних джерел, практики управління маркетингом компанії; теоретичні узагальнення, порівняння та аналогії - для розкриття сутності поняття «маркетинговий менеджмент»; абстрактно-логічний - для здійснення теоретичних узагальнень, проектування висновків та обґрунтування нових гіпотез; кореляційно-регресійний для аналізу тенденцій і закономірностей фактичного рівня комплексу маркетингу. Структура роботи. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Sharkovska.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Шарковська Ксенія .pdf416,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Sharkovska2024.pdf532,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.