Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18079
Назва: Шляхи підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Легенда Ю»)
Інші назви: Ways to increase the efficiency of the operation of restaurant establishments (on the example of the restaurant «Legend Yu»)»
Автори: Гуцан, О.С.
Бібліографічний опис: Гуцан О.С. Шляхи пiдвищення ефективностi функцiонування закладiв ресторанного господарства на приклад ресторану "Легенда Ю": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра: спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Ольга Сергiївна Гуцан; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук . - ОНЕУ, 2024. - 82 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторан
ефективність діяльності ресторанного господарства
ефективність
підвищення ефективності
маркетингові заходи
restaurant
efficiency of restaurant business
efficiency
efficiency improvement
marketing measures
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єктом дослідження виступає процес забезпечення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів підвищення ефективності діяльності ресторану «Легенда Ю». Метою дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства на прикладі ресторану «Легенда Ю». У роботі досліджено теоретичні аспекти підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства. Аналізується сучасний стан ефективності діяльності ресторану «Легенда Ю», пропонуються заходи з підвищення ефективності діяльності ресторану «Легенда Ю» маркетингового напряму. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність.
The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used sources and appendices. The object of the study is the process of ensuring the efficiency of the operation of restaurant establishments. The subject of the study is a set of theoretical, methodical and practical aspects of increasing the efficiency of the restaurant «Legend Yu». The purpose of the study is to substantiate theoretical provisions and develop practical recommendations for increasing the efficiency of the operation of restaurant establishments using the example of the «Legend Yu» restaurant. Theoretical aspects of increasing the efficiency of the operation of restaurant establishments are investigated in the work. The current state of efficiency of the restaurant «Legend Yu» is analyzed. measures are proposed to increase the effectiveness of the restaurant «Legend Yu» in the marketing direction. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Hutsan.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hutsan2024.pdf325,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Гуцан_2024.pdf435,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.